Opplev den nye Philips Hue

By:

Philips har gjort det igjen! De har produsert en nyskapende lampe, som vil endre din opplevelse av lys i hjemmet. Med Philips Hue får du en helt ny mulighet for personlig belysning, som du kan tilpasse etter ditt humør og dine behov. Philips Hue er nemlig en serie av lamper, som kan endre farge mellom en lang rekke forskjellige farger og nyanser. Lyspærene er selvfølgelig høy kvalitet LED-pærer, som gir et sterkt og klart lys samtidig med, at de har et lavt elforbruk. Og høy kvalitet er et gjennomgående element i hele kolleksjonen af Philips Hue lamper.

Men lampene kan ikke bare skifte farge. Du har også muligheten til å endre lysstyrken, slik at du kan velge, om lyset skal være dempet eller sterkt. Og alt ordner du fra telefonen. Med en Philips Hue lampe følger det nemlig med en innovativ og brukervenlig app, som kan installeres på din mobil eller tablet. Her kan du med et enkelt klikk skru av lyset, dempe det, skifte fargen, skru det på eller øke lysstyrken. Alt sammen uten, at du trenger reise deg fra sofaen. Sitter du for eksempel og skal se på film med noen venner, da vil du kanskje gjerne dempe lyset for å gjøre filmen tydeligere. Eller har du allerede lagt deg i sengen for å sove, og har du glemt å skru av lyset, da ordner du bare dette på din app. Enklere blir det altså ikke!

Lampene har masse ekstra funksjoner, som du kan nyte godt av i hverdagen. Du kan innstille din Philips Hue lampe til automatisk fargeskift eller disco-lys, hvis du leter etter en festlig stemning. Eller du har muligheten til å innstille lampene til vekking. Via App’en kan du skifte mellom hele 16 millioner fargenyanser! Blant disse finner du helt sikkert den fargen, som du ønsker til den pågjeldende situasjonen. Og helt vanlig hvitt lys er selvfølgelig også en av mulighetene. Det finnes også Philips Hue lyspærer, som ikke har forskjellige farger, men som fortsatt kan innstilles i lysstyrke via App’en. 

Hos Lampeguru.no kan du se hele kolleksjonen av de fantastiske lamper i Philips Hue serien. Her kan du lese mer om, hva de enkelte lampene kan, og hvordan du kan oppnå de forskjellige funksjoner på din telefon eller tablet. Men Philips stopper ikke bare med fantastisk teknologi i denne kolleksjonen. Samtidig er det fokus på stilrent og flott design samt den høye kvalitet, som Philips er kjent for. Du kan velge mellom lyspærer i forskjellige størrelser og former samt en variasjon av Philips Hue bordlamper, pendler, plafonder og vegglamper. I tillegg finner du i serien de spennende lightstrips, som skaper en helt spesiell stemning.

Uansett hvilken modell du velger fra Philips Hue kolleksjonen, så er du sikker på en lampe, som virkelig er førende innen teknologi og design. Du vil oppleve en helt ny måte å ha belysning i hjemmet, der du i høy grad kan sette stemning med de ønskede farger, lysstyrke mm. Bestill din Philips Hue lampe hos Lampeguru.no i dag og opplev selv den innovative teknologien! 

Posted in: Uncategorized