Panner i høy kvalitet til ditt hjem

By:

Det kan ikke klare deg på kjøkkenet uten panner. Men faktisk er en panne mer enn bare en panne. Det finnes en lang rekke forskjellige modeller og typer, som egner seg best til forskjellige formål og behov. Med den riktige pannen blir din matlaging både morsommere og enklere, uansett om du er nybegynner på kjøkkenet eller har masse erfaring. Hos GryteGuru.no tilbyr vi et stort utvalg av panner i alle varianter. Her finnes det virkelig noe til alle med panner i forskjellige størrelser, modeller og prisklasser. Blant utvalget finner du helt sikkert presis den pannen, som du trenger!

På hjemmesiden finner du et nøye utvalgt sortiment av stekepanner. Kategoriene er inndelt i forskjellige størrelser, slik at du lett får overblikk over utvalget. Stekepannene varierer fra den minste med en diameter på 20 cm til den største modellen på 32 cm. En liten panne er perfekt til deg, som bor alene eller er vant med å lage små porsjoner, mens de større modeller selvfølgelig egner seg til større familier. Det kan være en fordel å ha stekepanner i forskjellige størrelser. En stekepanne kan brukes til de fleste formål, og det er greit å kunne variere størrelsen etter dine behov. Kjøp et sett med 2 eller tre stekepanner for å ha noe til alle formål. Alle stekepanner hos Gryteguru.no er produsert i sterke materialer og har selvfølgelig alle håndtak, som ikke blir varme, slik at du øker sikkerheten på kjøkkenet. Du kan med fordel velge en panne med non-stick overflate, slik at du ikke trenger smør eller olje, når du steker kjøtt og lignende. 

Er du glad i det asiatiske kjøkkenet, da må du eie en wok. En wok er et veldig populært valg innen panner, som gir deg muligheten til å prøve deg med litt annerledes matlaging. En wok er en dypere panne med en ganske liten bunn, som brukes til å lage diverse gryteretter. Fordelen er, at en wok kan inneholde masse veske, grønnsaker og lignende, slik at du får masse smak i retten. Skal du steke større mengder kjøtt, da er en wok til gjengeld ikke det riktige valget. Her kan du med fordel bruke stekepannen først og etterfølgende legge over kjøttet i wokpannen. 

På hjemmesiden finner du også et stort utvalg av bakepanner, som er flate panner med høy kant, som du kan sette i ovnen. Disse kan du bruke for å lage for eksempel en stek i ovnen eller tilberede masse herlige røtgrønnsaker. Steking i ovnen gir en helt annen smak og konsistens enn steking på panne, og ofte blir ditt kjøtt mer saftig i ovnen. Derfor får du med en bakepanne muligheten til å lage et stort utvalg av lekre retter i ovnen. 

Alle disse panner, og mange flere, finner du på GryteGuru.no. Det er fokus på kvalitet i alle panner, så du er helt sikkert på å få hjem et slitesterkt og brukervennlig produkt. Klikk inn på hjemmesiden i dag og se det store utvalget av panner til gode priser og begynn på ny og spennende matlaging med en gang!

Posted in: Uncategorized