Pass på dine føtter

By:

Det er ikke så ofte vi tenker på våre ben eller føtter. De gjør bare sin jobb med å ta oss fra A til B, og vi tenker egentlig sjeldent over at de er noen hardt arbeidende beist. Men, det er viktig å passe på sine ben og føtter. For som med alt og alle som jobber lenge og hardt, blir man sliten og trenger å bli passet på. Derfor er det viktig å ta litt tid til å passe på dem, om det så er gjennom massasje, eller at man investerer i noen gode sko som tar vare på dem i løpet av dagen.

Massasje til ben og føtter

Det finnes mange måter du kan passe på dine føtter. Den super enkle måten er å kjøpe noe massasjeolje og bruke litt tid på å massere dine føtter når du er hjemme. Du kan også kjøpe en matte som har stimulerende mønster på, og kan enkelt brukes når du for eksempel ser film eller står ved din pult på kontoret. Det finnes også mange produkter på markedet nå som masserer dine ben for deg, med rullerende sten eller gjennom hydroterapi. Du legger bare dine ben i en liten vann container, som har hydroterapi implementert i produktet.

Sko som passer på dine ankler og føtter

Det er også viktig å tenke på hvilke type sko man bruker. Dessverre vil ikke noen kule Converse passe på dine føtter da det er ingen demping på dem, men du kan kjøpe noen flotte sneakers som både har design og ergonomi. Har du lange arbeidsdager, som for eksempel i helsesektoren hvor det er lange dager, kan du vurdere Sanita tresko eller sneakers som passer på dine føtter hele dagen. Du skal bare finne en spesialist innen det du trenger sko til, og du har en god investering til glade føtter.

Posted in: Jobb