Vekter i høy kvalitet til din virksomhet

By:

Mange virksomheter har behov for vekter i deres daglige arbeide. Det er viktig å kunne regne med en høy kvalitet, stor nøyaktighet og slitestyrke, når vekten skal brukes til produksjon, forsendelse eller lignende. Hos Vekteksperten.no finner du et utrolig stort utvalg av vekter i absolutt høyeste kvalitet. Blant det brede sortimentet finner du helt sikkert også den vekten, som du mangler til din bedrift. Og det gjelder uansett, om du driver en liten bedrift uten medarbeidere eller en stor virksomhet med stor produksjon. 

Jobber du på et laboratorie eller i den farmasøytiske industrien, da har du ofte behov for veldig presis målinger i forbindelse med produksjonen. Her skal du se på det store utvalget av presisjonsvekter av forskjellig type. En laboratorievekt kan for eksempel gi deg en presisjon helt ned til 0,001 gram, når du veier forskjellige kjemikalier. Med en finvekt kan du innstille vekten til å måle andre enheter enn gram, dersom du skulle ha behov for dette. Våre analysevekter har en utrolig nøyaktighet på helt ned til 0,1 mg, og her finnes det en skjerm rundt om det, du skal måle. Den byr på hele 17 forskjellige måleenheter og kan i tillegg klare stykktelling, kontrollveiing, summering og mye mer. Virkelig en vekt i topp kvalitet, dersom ditt arbeid krever veldig presise og avanserte målinger. Du finner også hardhetsmålere til metall, støymåler, fukt-analysator og mange andre spesifikke målere.

I den helt andre enden av produktsortimentet finner du de vektene, som egner seg til store belastninger. Disse vekter egner seg spesielt godt til industrien, der man kan risikere å skulle veie ting, som har en vekt på flere hundre kilo. Men en plattformvekt trenger du ikke løfte opp ditt produkt for å veie det. Vekten kan nemlig monteres direkte i gulvet, eller du kan velge å tilkjøpe en oppkjørselsrampe. Våre gulvvekter og plattformvekter er utrolig solide med en enorm slitestyrke, slik at de kan tåle veldig store belastninger. De er perfekte til veiing av tunge ting som paller og stykkgods. De største modeller kan veie helt opp til 6 ton, mens de fortsatt bevarer en god nøyaktighet ned til et par hundre gram. Slik får du fortsatt presise målinger av utrolig tunge elementer. Kranvekten eller hengevekten er også et populære valg til tung veiing. Her henger du opp produktet fremfor å sette det på en vekt. Med disse kan du veie produkter på over 50 ton! Kranvekter er utstyrt med funksjoner, som gjør veiing på lageret eller i produksjonen enklere. Du har blant annet en hold-funksjon, slik at du har god tid til å lese av målingen. Våre profesjonelle kranvekter og hengevekter er blant markedets beste og kan virkelig anbefales til bedriften, som ofte har behov for veiing av tunge ting.

I tillegg til disse kan vi tilby en lang rekke andre vekter og målere. Du får de helt vanlige bordvekter, badevekter og koffertvekter, som også kan anvendes til privat bruk, i høy kvalitet. Eller du kan med fordel velge den brukervennlige og mobile butikkvekt, dersom du jobber innen detaljhandel. Vi har også avstandsmålere, kalibreringslodder, kraftmålere, lommevekter, tellevekter og mye mer. Så uansett hvilken bransje, du jobber i, så kan du helt sikkert finne din nye vekt hos oss. 

Klikk inn på https://www.vektekspert.no/ og se selv det store utvalget av vekter til bedrifter i dag. Du kan selvfølgelig også kontakte oss og få en uforpliktende snakk om, hva vi kan tilby deg. Vi bruker gjerne vår erfaring og ekspertise til å hjelpe deg med å finne det riktige produktet. Hos oss er prisen presset i bunn, men vi går aldri på kompromiss med service eller kvalitet på produktene. Derfor kan du føle deg helt trygg, når du kjøper din nye vekt hos oss.

Posted in: Uncategorized